Skip directly to content

Lot

Regionen Lot
Husbåtferie Lot

Opplev regionen Lot og nyt båtferien gjennom storartet landskap. Spektakulære raviner og kalkstein danner rammen for en spesiell husbåtferie på Lot. Oppdag middelalderbyene, slik som f.eks. Cahors og de imponerende grottene i Pech-Merle. I løpet av båtferien på Lot kan du hoppe rett i vannet fra båten, svømme gjennom det klare vannet og kjøle deg ned på varme sommerdager. For fugletittere byr regionen Lot på enestående opplevelser, for her lever mange ville fugler som f.eks. de fargeglade isfuglene, de majestetiske ørnene og de grasiøse hegrene.

Ta en titt på de prektige ravinene i regionen Lot og vidunderlige Pont Valentré fra det 14. århundret i Cahors. Prøv det rike utvalget av spesialiteter og drikkevarer i regionen, spesielt den dyprøde Cahors-vinen og trøfler. Oppdag  klippene og ravinene nok en gang med kano eller ta et bad i det klare vannet under båtferien på Lot. Besøk den historiske byen Luzech, den siste festningen til gallerne, som motsto Cæsar.

Ytterligere informasjon om regionen Lot, samt ruteforslag, flåten og muligheten til å bestille båtferie i regionen Lot på nettet, finner du på de engelskspråkelige nettsidene til Le Boat!