Skip directly to content

Canal du Midi

Regionen Canal du Midi
Husbåtferie Canal du Midi

Canal du Midi i regionen Canal du Midi er Europas eldste vannvei. Størrelsen og den spesielle utformingen er severdig. En ideell plass for båtferie! Ta en husbåtferie i regionen Canal du Midi, som ble erklært til verdenskulturarv av UNESCO, og reis forbi soloverfylte åser og vinberg til de naturlige strendene ved Middelhavet. Kryss Etang de Thau under båtferien, den store saltvannssjøen som har mange vakre fiskehavner og innbydende fiskerestauranter.

La deg forføre fra Syden! Canal du Midi er den eldste kunstige vannveien i Europa. Sørg for at du ikke går glipp av Argens-slottet som stammer fra det 14. århundret under husbåtferien din på Canal du Midi. Besøk også Carcassonne, middelalderbyen som også ble anerkjent som verdenskulturarv, samt den romanske byen Narbonne, med den gamle havnen som har gått under i sanden til Audedeltaet.

Ytterligere informasjon om regionen Canal du Midi, samt ruteforslag, flåten og muligheten til å bestille båtferie i regionen Canal du Midi på nettet, finner du på de engelskspråkelige nettsidene til Le Boat!