Skip directly to content

Våre kanalbåter

Kanalbåter husbåter
Båter, kanalbåter, husbåter, elvebåter!

 

Le Boat eier og driver den største og mest stilfulle flåten av elvebåter man kan benytte på egen hånd på Europas vannveier. Vi er den eneste operatøren som investerer kraftig i utvikling og modernisering av vår flåte og nettverk av baser, til glede for fremtidige generasjoner.

Med over 900 båter og rundt 40 modeller å velge mellom så kan du være sikker på å finne den perfekte båten for din gruppestørrelse, dine behov og ditt budsjett. Ettersom vi styrer bevegelsene til vår flåte kan vi tilby større fleksibilitet når det gjelder å planlegge din ferie.

 

Kvalitetsbåter for luksusferieKvalitet & høye standarder

Hvert år investerer vi store beløp i vår flåte for å holde båtene på høyt nivå, slik at vi alltid kan tilfredsstille kundenes forventninger: Vi investerer i nye båtmodeller, men også i renovering av våre mest populære båter!

Fullt utstyrt: Med alt fra mikrobølgeovner og TVer, everything from microwaves and TVs, egne baderom og romslige soldekk, så tilbyr våre stilfulle og velutstyrte båter et superb valg med hensyn til komforten og fasilitetene ombord, og er dermed det perfekte oppholdssted på vannveiene. Tenk på båten som din flytende villa, med alt du trenger for en fremragende ferie ombord!

 

 

Kanalbåter husbåterBåtenes kapasitet: komfortable sovemulighet & salong

Alle våre båter blir klassifisert etter hvor mange personer som kan sove behagelig der : 2+, 4+, 6+ & 8+.

Dersom en båt står oppført med 6+2, så betyr dette at 6 personer kan sove behagelig i kabinene, med mulighet til å la ytterligere 2 personer sove i fleksible sengesofaer i salongområdet.

De fleste av våre båter har fleksible sengeløsninger. Fargekodene på sengene i båten angir hvilken sengetype det er (dobbel, singel, omvandling til dobbel, …).

 

 

anker-gradering

Båtenes komfort: anker-gradering

Vårt graderingssystem hjelper deg med å finne en båt som passer til eget budsjett og egne forventninger med hensyn til samlet alder, stil og komfort. Jo flere ankere en båt har, desto mer kan den tilby!

Fremragende standard på kundeservice, hjelp og renslighet – uavhengig av anker-gradering.

6 ankere: Nye modeller, luksusbåter : Fremragende båter som tilbyr det siste innen marinteknologi for overlegne båtferier.

5 ankere: Utmerket og luksuriøs : Båtene har en overlegen standard med hensyn til komfort, plass, dekorasjoner og fasiliteter ombord, og disponerer over den siste teknologien for en behagelig båtferie..

4 ankere: Høy kvalitet og stilfull : Båter av god kvalitet med høy standard med tanke på komforten og fasilitetene ombord

3 ankere: Pene og komfortable båter av god standard med hensyn til komforten ombord, interiør, utrustning, sengetøy og utstyr.

2 ankere: Rimelige og enkle båter med akseptabel standard med hensyn til komforten og fasilitetene ombord, og med adekvat utrustning, sengetøy og utstyr