Skip directly to content

Ny erfaring med båtferier

Oppdag gledene
Båtferier, kanalbåter, på egen hånd, elveturer, elvebåter

 

Om båtferier:

Båtturer er en lettvint og fantastisk måte å slappe av på og nyte kvalitetstid sammen med familie og venner. Det er faktisk den raske måten å roe ned tempoet på, noe vi håper du snart vil oppdage for din egen del.

Ingen tillatelse / erfaring påkrevd: våre båter er så lette å håndtere at det ikke trengs noen tidligere erfaring. Båtene kjører 8 km/t og er svært lette å styre og fortøye.

Instruksjoner & assistanse: Vi gir alle en praktisk demonstrasjon før de setter avgårde, såvel som en dyptgående orientering som omfatter alt fra knyteknuting til hvordan ovnen virker. Som følge av vårt omfattende nettverk av baser er du aldri langt unna vårt team av mekanikere, som kan assistere deg dersom du skulle oppleve problemer eller vanskeligheter mens du er underveis.

Datoer: Sesongen starter mellom 15.mars og 1.april (avhengig av region) og slutter 1.november. Om vinteren blir kanalene og båtene vedlikeholdt.

 

 

Båtferie på egen håndVelg din reiserute / desintasjon:

 

 

Oppdag skjønnheten til Europas nydelige innsjøer, elver og kanaler, samt tettstedene og landskapet som omgir dem.

16+ destinasjoner: Vi tilbyr mer enn 200 reiseruter på de beste vannveiene i Europa. Fra den historiske Canal du Midi, til romantiske Venezia eller smaragdgrønne Irland, du kan velge blant våre fantastiske destinasjoner.

200+ reiseruter: Vi tilbyr mer enn 200 reiseruter innenfor Europa. Enveisturer eller tur-retur er mulig fra alle våre marinaer.

Varighet: Den vanligste varigheten er 1 uke (7 netter ombord), men alt mellom 3 og 14 netter er tilgjengelig!

Fortøyningsplasser: Du kan fortøye hvor du vil : langs en kanal eller i en marina (noen tilbyr "overnattingsfasiliteter" for noen få euro/pund). Du har tilstrekkelig drivstoff til hele cruiset (intet behov for etterfylling), men du må stanse hver 2-3 dag for å fylle vann på båten.

 

 

Oppdag våre cruiseområderValg av riktig båt:

 

 

Du kan nyte et komfortabelt ferieopphold : lyst og romslig, store kabiner og masse hodeplass er vanlige egenskaper, og du vil oppdage at kabinene og salongområdet er smakfullt innredet og dekorert.

Hvor mange personer? Fra 2 til 12 stykker per båt avhengig av båtmodellen. Av sikkerhetsgrunner skal det være minst 2 voksne ombord.

Hvor mange kabiner? Velg båtkapasitet basert på gruppens størrelse – de fleste av våre båter har formbare kabinsenger (2x enkeltsenger eller 1 dobbeltseng) og noen har også sovefunksjoner i salongen.

Båtens utstyr: Alle våre båter er fullt utstyrt ( our boats are fully equipped (kjøkkenområde & utstyr), sikkerhetsutstyr, håndklær og sengeutstyr. Du trenger bare å ta med mat og klær!

Hvilken modell bør velges: Med 40 modeller, 5 ulike komfortnivå og smidig oppbygging, så har vi noe passende for enhver gruppering og budsjettkategori.

 

FritidsaktiviteterFritidsaktiviteter:

Oppdag den hurtigste veien til avslapning under ferien på husbåten! Men ikke bekymre deg, du kommer helt sikkert ikke til å kjede deg. I løpet av husbåtferien finnes det en mengde aktiviteter. Fisking fra husbåten eller ved bredden, en runde golf eller oppdagelse av ekte kultur langs ruten under husbåtferien - du finner helt sikkert noe som passer til din smak!

Detaljer om de enkelte aktivitetene finner du på de tilhørende engelskspråkelige nettsidene for Le Boat:

 • Historie og kultur: Her finner du en mengde historisk pregede steder og kulturelle høydepunkter!

 • Storbyflair: Oppdag Europas metropoler med husbåten!

 • For gourmeter: Enten det dreier seg om drikkevarer eller mat - i løpet av husbåtferien kan du ha glede av flere kulinariske opplevelser!

 • Sykkelglede: Kjør sykkel langs veiene langs vannet eller inn i landet - sykler bør alltid befinne seg ombord husbåten!

 • På hesteryggen: Liker du å ri? Kombiner husbåtferien med rideferien!

 • Vannsport: Hva ligger nærmere enn å drive vannsport under ferien på husbåten?

 • Fisking: Fisk kveldsmaten din selv! Og ikke glem fiskestanga!

 • Tee off: Det er mulig å spille golf mange steder når du er på underveis med husbåten!

 • Fascinerende dyreverden: Oppdag flora og fauna langs vannveiene!

 • Hopp i vannet: Hopp over bord og rett i vannet - slik må husbåtferien være!

 • Underveis med barn: De små kapteinene har spesielt mye moro på husbåten!