Skip directly to content

Våre destinasjoner

Le Boat Husbåtferie i Europa

Husbåtferie i Irland | Le Boat Husbåtferie i Skottland | Le Boat Husbåtferie i England | Le Boat Husbåtferie i Holland |  Le Boat Husbåtferie i Belgia | Le Boat Husbåtferie i Tyskland | Le Boat Husbåtferie i Frankrike | Le Boat Husbåtferie i Italia | Le Boat
Førsteklasses reiseområder for din husbåtferie i Europa med Le Boat!
Utvalget av husbåtregioner er svært stort: Vi tilbyr mer enn 100 ulike ruter i 16 regioner i 8 europeiske land - alle vakre og enestående på sitt eget vis.
Frankrike
Inngang til den gastronomiske og kulturelle himmelen. Frankrike er det største reiseområdet for husbåtene våre og derfor oppdelt i 10 ulike husbåtregioner.
 
Tyskland
Et paradis for naturelskere - naturelskere og vannsportsentusiaster vil bli begeistret av sjøene i Mecklenburg, av Müritz og de omgivende vannveiene. Storbyvenner kan ved en båttur til midten av Berlin kombinere historie, kultur og shopping.
 
Italia
Skjønnheten Venezia - Nyt La Dolce Vita i Italia mens du er på husbåtferie og ta inn den romantiske historien og tidsløse kunsten i Italias mest kjente provins.
 
 
 
Belgia
Oppdag det opprinnelige Europa - du er hjertelig velkommen til dette multikulturelle hjørnet av Europa, der du møter middelalderbyer, severdig arkitektur og maleriske skatter.

 
 
Holland
En magisk verden - Båtlivet tilhører hverdagen i Holland - slapp av og opplev den hollandske levemåten! Opplev vannsport i Sneek, fargerike tulipanåkre og verdensbyen Amsterdam, der du kan la deg fortrylle av hollanske mesterverk og diamanter!
 
England
Her finnes det 1 husbåtregion. Themsen er en fullstendig kongelig opplevelse - Gamle kirkespir glitrer i sollyset over historiske byer og kongelige slott, og velstelte plener fører til vannet, der en pub lokker deg til å tilbringe litt tid ved vannkanten.
 
 
Irland
Båtferie med Emerald Star - Reis gjennom de inntrykksfulle, vakre vannveiene i Shannon med husbåtene fra Emerald Star. Nyt den behagelige gjestfriheten, det grønne landskapet og den keltiske spenningen i et paradis for fiskere og golfere.

 
 
Skottland
Highlands-vidunderet - Fyll lungene dine med den klare luften fra Highlands og nyt skjønnheten til disse vidunderlige, rolige vannveiene og det storslåtte landskapet.