Skip directly to content

Bretagne

Regionen Bretagne
Husbåtferie Bretagne

Regionen Bretagne byr på mer enn 600 km vannveier og venter på å bli oppdaget av deg under båtferien i regionen Bretagne. Den keltiske sjarmen og naturens skjønnhet gjør regionen Bretagne til en verdifull skatt i Frankrike. I løpet av husbåtferien i regionen Bretagne bør du ta deg tid til å oppdage de svingede middelalderveiene i de mange byene og landsbyene som er samlet rundt vannkanten til elvene og kanalene. I løpet av året finnes det i regionen Bretagne alltid festligheter som preger denne regionens historie. Det behagelige klimaet og de garanterte soltimene gjør dette området til et foretrukket mål for vandringer, sykkelturer og golfspill - slik blir båtferien i regionen Bretagne enda mer avvekslende! Crêpes hører til de typiske spesialitetene i regionen Bretagne, og de bør du nyte med et glass cider.

I regionen Bretagne, legende- og folkesagaregionen, kan du beundre mer enn 100 slott langs elven Erdre og den vidunderlige katedralen i havnen Suce. Oppdag Nantes under båtferien i regionen Bretagne, samt det severdige slottet til hertugen av Bretagne fra det 15. århundret. Thabor-parken hører til blant de skjønneste hagene i Frankrike. Besøk den mens du er på husbåtferie i regionen Bretagne.

Ytterligere informasjon om regionen Bretagne, samt ruteforslag, flåten og muligheten til å bestille båtferie i regionen Bretagne på nettet, finner du på de engelskspråkelige nettsidene til Le Boat!