Skip directly to content

Charente

Regionen Charente
Husbåtferie Charente

I regionen Charente slynger Charente seg, ofte kjent som Frankrikes vakreste elv, gjennom landskapet som er kjent for den fine brandyen. Byene Cognac med de berømte brenneriene Hennessey og Martell og Jarnac, produksjonsbyene for Courvoisierk, er en avstikker fra båtferien i regionen Charente som er vel verdt det. Høydepunkt på husbåtferien i regionen Charente er også festningsveggen og katedralen i Angoulème. Nyt den forfriskende sjøluften i Rochefort. Ta sykkelturer gjennom det fredlige skogdekkede landskapet eller rusle forbi enorme solsikkeåkrer.

Frankrikes sanne ånd er å finne i regionen Charente. Besøk Cognac og prøv noen av de berømte merkene. Få nærmere informasjon om maritime tradisjoner i Rochefort. Vandre langs murene til gamle Angouleme og besøk papirproduksjonsmuseet. Oppdag kirken fra det 11. århundret i Jarnac. Unn deg et innkjøp i sjokoladefabrikken i Trois-Palis.

Ytterligere informasjon om regionen Charente, samt ruteforslag, flåten og muligheten til å bestille båtferie i regionen Charente på nettet, finner du på de engelskspråkelige nettsidene til Le Boat!