Skip directly to content

Alsace

Regionen Alsace-Lorraine Luxemburg Saarland
Husbåtferie Alsace

Regionen Alsace er Frankrikes minste provins, men mange ugjenkjennelige tyske påvirkninger. Båtferien i denne regionen, som også inkluderer Lorraine, Luxemburg og Saarland, gjør det mulig å seile på elvene i tre forskjellige land: Frankrike, Luxemburg og Tyskland. Besøk Strasbourg, hjemmet til Det europeiske parlamentet, mens du er på husbåtferie i regionen Alsace. Fagverkhus i velholdte middelalderlandsbyer avveksles med vinberg langs vannveiene i regionen Alsace. Tallrike spaser- og vandreveier slynger seg gjennom landskapet i regionen Alsace.

Regionen Alsace-Lorraine/Saarland/Luxemburg er en blanding av forskjellige kulturer. Besøk byen Strasbourg, utforsk de skogkledde åsene og dalene i regionen Alsace, svøm eller fisk i sjøene i Gondrexange. Under båtferien i regionen Alsace kan du følge sporene til de mest berømte regionale vin- og ølprodusentene og oppdag skipsheiseverket i Arzviller ved Canal de la Marne au Rhône - en overveldende konstruksjon. Prøv absolutt et glass Riesling og et stykke kugelhopf, den berømte kaken fra regionen Alsace med rosiner og mandler
 
Ytterligere informasjon om regionen Alsace-Lorraine/Saarland/Luxemburg, samt ruteforslag, flåten og muligheten til å bestille båtferie i regionen Alsace-Lorraine/Saarland/Luxemburg på nettet, finner du på de engelskspråkelige nettsidene til Le Boat!