Skip directly to content

Burgund Franche-Comté

Regionen Burgund Franche-Comté
Husbåtferie Burgund Franche-Comté

Finsmakere og vinkjennere mener at de har funnet paradis i regionen Burgund Franche-Comté! Denne regionen i Frankrike er kjent som hjem for den gode vinen og det klassiske kjøkkenet. Dijon som hovedstad for hertugene i Burgund viser arven av viktig arkitektur, skjønne maleri- og kunstskatter fra en tid der man trodde fast på det mest innflytelsesrike kjønnet i Vest-Europa. Mens du er på båtferie i regionen Burgund Franche-Comté, vil du hele tiden møte på vingods - ta en pause i husbåtferien her i denne regionen for å prøve kjente navn som Pommard, Nuits St George og Changy.

Regionen Burgund Franche-Comté er en av de rikeste regionene i Frankrike. Ta en titt på urgamle citadel Besançon. Gli dit på vannet med imponerende Vogesen i bakgrunnen. Besøk vingodsene i regionen rundt Macon, der det vokser spesielt mye vin. Bruk de landlige markedene i Louhans til å kjøpe inn et forråd. Ta en avstikker til den historiske byen Auxonne, der Napoleon var innkvartert i tre år.

Ytterligere informasjon om regionen Burgund Franche-Comté, samt ruteforslag, flåten og muligheten til å bestille båtferie i regionen Burgund Franche-Comté på nettet, finner du på de engelskspråkelige nettsidene til Le Boat!