Skip directly to content

Frankrike

Le Boat Husbåtferie i Frankrike

Husbåtferie Bretagne | Le Boat Husbåtferie Alsace | Le Boat Husbåtferie Charente | Le Boat Husbåtferie Loire-dalen | Le Boat Husbåtferie Burgund Franche-Comté | Le Boat Husbåtferie Canal du Nivernais | Le Boat Husbåtferie Lot | Le Boat Husbåtferie Camargue | Le Boat Husbåtferie Aquitaine | Le Boat Husbåtferie Canal du Midi | Le Boat
Husbåtferie i Frankrike
Reiseområde Frankrike: Inngang til den gastronomiske og kulturelle himmelen. Frankrike er det største reiseområdet for husbåtene våre og derfor oppdelt i 10 ulike husbåtregioner:
Canal du Midi
Båtferie på den berømte Canal du Midi er en reise under den varme middelhavssolen gjennom vidunderlig landskap med grønne vingods, etablerte byer, vakre landsbyer og byer ved sjøen.
 
 
Camargue
Et fortryllende land med hvite hester, rosa flamingoer og beksvarte okser. Ved siden av gamle byer omgitt av murer, sjøbad, fiskelandsbyer og den brede saltvannssjøen Etang du Thau er denne regionen perfekt for husbåtferien i Frankrike!
 
 
Aquitaine
De milde omgivelsene i Aquitaine, som du reiser gjennom i løpet av husbåtferien i Frankrike, er fulle av grønne vinberg, hager som dufter av roser og enger med fargeglade blomster, mens landsbyene som ligger på bergtoppene og er omgitt av murer og de romerske ruinene vekker oppdagelseslysten. 
 
 
Lot
Inntrykksfull kalkstein rammer inn det klare vannet i Lot, hvor isfugl og ørn lever. Også ideelt for å kombinere båtferien i Frankrike med vannsport og bading.
 
 
Charente
For mange er Charente den vakreste elven i Frankrike, der den slynger seg gjennom solsikkeåkre og flyter forbi interessante hus innen cognac-produksjonen på sin vei til havet. Ta en pause her i løpet av husbåtferien din.
 
 
Bretagne
En malerisk region for båtferie i Frankrike med keltisk magi, keltisk tradisjon og historie, og samtidig hjemmet til Frankrikes beste crêpes og cider! 
 
 
Burgund Franche Comté
Prøv de beste vinhøstingene i verden der de vokser, og oppdag den gastronomiske nytelsen under husbåtferien i den rikeste regionen i Frankrike.
 
 
Burgund Canal du Nivernais
Hjemstedet til det utmerkede kjøkkenet og de spesielle vinene, også kjent som den franske slottsregionen, med små veggtepper, hager og gallerier som bør utforskes mens du er på husbåtferie i Frankrike.
 
 
Loire-dalen
På Loire opplever du en avslappet båtferie i Frankrike. Med kun få sluser er dette området perfekt for nybegynnere. En båttur på Loire og det tilgrensende nettverket av vannveier er det mulig å oppdage denne fascinerende regionen fra et enestående perspektiv.
 
 
Alsace-Lorraine
Opplev inntrykksfulle landskap under husbåtferien i den regionen som ligger nærmest Tyskland og opplev den multikulturelle atmosfæren på turen gjennom tre land!