Skip directly to content

Aquitaine

Regionen Aquitaine
Husbåtferie Aquitaine

Regionen Aquitaine i sørvestre Frankrike fører deg på båtturen gjennom Garonne-dalen, langs elven Baïse eller oppover elven Lot. Maleriske områder med vindekkede åser, avbrutt av skogdekkede daler, lokker til picknick i vannkanten. Legg inn en pause her i løpet av båtferien i Aquitaine. Middelalderlandsbyer med brosteinsbelegning og fagverkhus venter på å bli oppdaget under husbåtferien i Aquitaine. Nyt et glass rødvin på de livlige plassene - verdensberømte viner dsom Margaux, St. Emilion, Graves og Medoc stammer fra regionen Aquitaine. Det er ikke rart at regionen Aquitaine er spesielt kjent blant finsmakere - luksuriøse Fois Gras, fremragende Armagnac (fransk brandy) og fantastiske viner skjemmer bort smakssansene!

Regionen Aquitaine er en gastronomisk opplevelse utenom det vanlige. Oppdag de mange landsbyene med de historiske murene langs Canal Lateral à la Garonne. Under båtferien i Aquitaine bør du besøke det vidunderlige klosteret i Moissac, den historiske byen Nerac og de romerske broene i Barbaste med ti runde brobuer. Nyt rødvin i Buzet og Armagnac i Condom. Vandre gjennom de smale gatene i Meilhan, som ligger malerisk til på en ås...

Ytterligere informasjon om regionen Aquitaine, samt ruteforslag, flåten og muligheten til å bestille båtferie i regionen Aquitaine på nettet, finner du på de engelskspråkelige nettsidene til Le Boat!