Skip directly to content

Camargue

Regionen Camargue
Husbåtferie Camargue

Start ved Saint Gilles i regionen Camargue, den perfekte inngangen til Camargue. Oppdag denne uvanlige kryssfartregionen i Frankrike når du nyter båtferien i Camargue. Beundre de mange rosa flamingoene, de ville hesteherdene eller de beksvarte oksene ved vannkanten. Under husbåtferien i Camargue bør du også få med deg byen Aigues-Mortes, som er beskyttet av bymurene. Den enorme saltvannssjøen Etang de Thau er oversvømt av fiskerestauranter som serverer smakfull sjømat. I regionen Camargue kan du ta en avstikker med sykkel til det vidunderlige vinlandet, regionen Languedoc, for å ta med deg et par flasker av disse dråpene for å nyte ombord på husbåten under den herlige sydlige solen.

Regionen Camargue vil snart fortrylle deg! Ta et solbad på en av de vidunderlige sandstrendene, La Grand Motte, Carnon eller Palavas les Flots. Rusle gjennom de svingede gatene i middelalderbyen Aigues-Mortes. Opplev eksotisk, vill natur, rosa flamingoer, hvite hester og svarte okser. Fisk kveldsmaten selv i Etang de Thau!

Ytterligere informasjon om regionen Camargue, samt ruteforslag, flåten og muligheten til å bestille båtferie i regionen Camargue på nettet, finner du på de engelskspråkelige nettsidene til Le Boat!