Skip directly to content

Canal du Nivernais

Region Burgund Canal du Nivernais
Husbåtferie Canal du Nivernais

Regionen Burgund Canal du Nivernais ligger i hjertet av Frankrike og er kjent for den utmerkede gastronomien. Bestem deg for en båtferie i Burgund Canal du Nivernais og segl på Canal Latéral à la Loire, Yonne eller Canal du Nivernais. Regionen Burgund Canal du Nivernais er også kjent som den franske slottsregionen, og her kan du på formiddagen beundre tårnene og veggteppene i et av de mange slottene i og slappe av i henrivende hager og parker på ettermiddagen. Landskapet i regionen Burgund Canal du Nivernais er ideell for sykkelturer, der du kan oppdage severdig arkitektur og avvekslingsrike landsbyer.

Regionen Burgund Canal du Nivernais, Frankrikes hjerte, byr båtferien på romansk og gotisk kunst og arkitektur, for eksempel i katedralen i Auxerre. Mens du er på husbåtferie kan du også oppdage middelalderbyen Clamecy, dra gjennom den berømte viadukten i Briare, prøve hvitvinen i en kjølig kjeller i Tannay eller gjør et forsøk på vindsurfing på sjøen Baye.

Ytterligere informasjon om regionen Burgund Canal du Nivernais, samt ruteforslag, flåten og muligheten til å bestille båtferie i regionen Burgund Canal du Nivernais på nettet, finner du på de engelskspråkelige nettsidene til Le Boat!