Skip directly to content

Om Le Boat

Europas fremste tilbyder av båtferier tilbyr deg
Europas fremste tilbyder av båtferier tilbyr deg

 

Mest erfaring blant alle tilbydere

Vi har over 40 års erfaring i å hjelpe våre kunder med å oppdage gledene ved båtreiser på Europas vakre kanaler, innsjøer og elver. Vi vil gjøre vårt ytterste for å sikre at du kommer hjem igjen med fantastiske minner fra en herlig ferietur.

 

Det bredeste utvalget av utmerkede båtferier i Europa

Vår komfortable og stilfulle flåte av selvstyrte elvebåter har baser på Europas vakreste destinasjoner, hvilket lar deg velge blant det største og beste utvalget av båtferier. I tillegg medfører vårt omfattende nettverk av baser at vi kan tilby flere enveisturer enn noen annen operatør.

 

Den største og beste flåten av kanalbåter i verden!

Vi kjenner våre båter! Ingen annen operatør konstruerer, bygger, eier, driver og vedlikeholder en like stor flåte som Le Boat. Ettersom vi administrerer vår egen flåte betyr dette at vi også kan tilby mer fleksibilitet og flere valgmuligheter når det gjelder planleggingen av din ferietid. Enten du ser etter en rimelig, tradisjonell elvebåt eller det ypperste innen båtluksus, så vet vi at vi har noe som passer til din smak - uansett hvor mange dere er og hvor stort budsjettet er.

 

Uslåelig service og ekspertise

Vår erfaring, ekspertise og kunnskap om vannveiene innebærer at enten du er en erfaren “sjømann“ eller helt ny med tanke på båtturer, så kan du kalkulere med høy standard på service og hjelp før, under og etter ferien din.

Omtrent hele vår stab snakker engelsk. Våre erfarne folk vil hjelpe deg med å velge, organisere og forberede din båtferie, og det ved å besvare ethvert spørsmål du måtte ha om destinasjoner og båter. Våre lokale folk ved basene vil ønske deg velkommen og gi deg turistinformasjoner om dine båtområder. Dessuten sikrer vårt omfattende nettverk av baser og support-team at du aldri er langt unna å kunne motta hjelp du trenger.