Skip directly to content

Norfolk Broads

Regionen Norfolk Broads
Husbåtferie Norfolk Broads

Regionen Norfolk Broads: Forskjellige landskap og en enestående arv er noe du opplever under båtferien i Norfolk Broads!

Slapp av i løpet av husbåtferien i regionen Norfolk Broads, en av de mest populære husbåtrevirene i Europa. Landskapet i Norfolk Broads er mangfoldig og endrer seg stadig, fra åpne enger og sivdekkede bredder til tette skogdekkede områder, åpne sjøer og dessuten en travel by!

Landskapet i regionen Norfolk Broads er så enestående at mange kunstnere og fotografer har foreviget det fantastiske landskapet i sine verk. 200 kilometer med slusefri elveløp og sjøer byr på uendelige muligheter til å lære attraksjonene i denne fortryllende regionen å kjenne under båtferien i Norfolk Broads. I Wroxham ligger avreisebasen for regionen Norfolk Broads. Selve byen byr på et mangfold av forretninger og offentlige innretninger, f.eks. den største landhandelen i verden. Regionen Norfolk Broads - det største våtområdet i Storbritannia som står under naturvern - er berømt for den fascinerende dyreverdenen. I tillegg til mange vannfugler vil du også i løpet av husbåtferien kanskje også se isfugler, ugler, otre og muligens en av de sjeldne svalestjertsommerfuglene. Følg veien langs vannet til landeveiene som helt sikkert kommer til å føre deg til en av de tradisjonelle landlige pubene.

Ytterligere informasjon om regionen Norfolk Broads, samt ruteforslag, flåten og muligheten til å bestille båtferie i regionen Norfolk Broads på nettet, finner du på de engelskspråkelige nettsidene til Le Boat!